Delivering service is our business

Het feit dat wij reeds over deze jarenlange ervaring beschikken betekent ook dat wij 100 % op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen de schoonmaakwereld zowel op de werkvloer als binnen het management.

Ik wil graag een offerte

DVG services, reeds 22 jaar ervaring in de schoonmaakwereld

DVG services, reeds 22 jaar ervaring in de schoonmaakwereld

DVG services heeft reeds 22 jaar ervaring in de schoonmaakwereld. Het feit dat wij reeds over deze jarenlange ervaring beschikken betekent ook dat wij 100 % op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen de schoonmaakwereld zowel op de werkvloer als binnen het management.

‘Delivering service is our business’

Het optimaal leveren van service is een vakmanschap. Dit is een bestudeerd samenspel van ervaren teamwork, opvolging, begeleiding, aangepaste materialen en het gebruik van kwaliteitsproducten. Deze aanpak zorgt ervoor dat u steeds een perfecte dienstverlenging krijgt, die afgestemd is op uw specifieke bedrijfsbehoeften

Ieder project staat of valt met de kwaliteit van de geleverde diensten. Deze kwaliteit wordt bepaald door de kwaliteit van de prestaties van onze medewerkers. Een juiste opleiding, blijvende opvolging en begeleiding is essentieel daar elk personeelslid over de juiste vaardigheden en methoden moet beschikken om zijn of haar dagtaak goed te kunnen vervullen.

Een van onze voordelen bestaat er dan ook in dat onze zaakvoerder, door de jarenlange ervaring op en rond de werkvloer, zelf beschikt over de nodige kennis van vloeren, onderhoud en zelfs een VSR diploma, zijnde een attest voor de uitvoering van controles gebaseerd op het ‘Dagelijks Controle Systeem’ zoals voorschreven door de Vereniging Schoonmaak Research (VSR)

Administratie

Kazernestraat 26 bus 7
9100 Sint-Niklaas

BTW BE 0867.827.821
info@dvgservices.be

Onze Uitvalsbasis

Salviadreef 10
2960 Brecht

T. +32 474 36 40 46
info@dvgservices.be

Wil u graag een vrijblijvende offerte?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u.